Services

Wij begrijpen dat u als ondernemer of zzp'er het enorm druk heeft met "de handel". Er moet geld verdiend worden, en daar heeft u uw handen meer dan vol aan. En ook al komt er tegenwoordig veel handel direct dan wel indirect binnen via het Wereldwijde web. U heeft begrijpelijk geen tijd om ook uw online activiteiten altijd maar goed bij te houden. Begrijpelijk.

Advies online strategy

Voor elke ondernemer kan de gewenste oplossing online verschillen, voor de één is een app de oplossing. Voor de ander is een one-page website ideaal, terwijl voor een beginnende winkel een basic webshop een goede stap kan zijn naar online succes. De keus is aan u, u bepaald welke strategie voor uw bedrijf de beste is. iDilly Media kan u hierbij helpen. We zijn thuis in de mogelijkheden die er online bestaan en kunnen u helpen uw gekozen strategie tot een juiste uitvoering te geven online.

Startende ondernemers

Ga jij starten met je eigen bedrijf? Of ben je al een tijdje zzp'er en ben jij benieuwd of er meer leads te vinden zijn met meer online "visibility"? iDilly Media gaat graag met u kijken naar de mogelijkheden en de beste oplossing voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, per telefoon of stuur ons een e-mail. Of bekijk online voorbeelden van onze huidige klanten.